Skip to content
Donkeyboy


BOOKINGAGENT:

Geir-Tore Grinde
gt@allthingslive.com

Donkeyboy feirer jubileum med ny singel. 10 år etter de skrev norsk musikkhistorie med låten «Ambitions» feirer Donkeyboy jubileum med ny musikk. Singelen «Think You Should» er ute nå. Kvartetten fra Drammen ble et av Norges aller største popband da de kapret første- óg andreplass på VG-lista, med låtene «Ambitions» og«Sometimes» i 2009.

Når de nå feirer ti år som band kan de se tilbake på et tiår der de har vunnet både hjerter og priser med sine fengende poplåter. De har toppet lister gang på gang, høstet inn 32 platinatrofeer, og er til nå streamet svimlende 200 millioner ganger, bare i Norge. Suksesshistorien Kent, Cato, Peter og Thomas er allerede betydelig, men langt fra over. Og nå gir de ut ny musikk med en gammel kjenning –nemlig Linnea Aslaksen (tidligere Dale), som er vokalist på flere av donkeyboys største hits. Blant dem nettopp historiske «Ambitions» og«Sometimes» fra oppstarten.

Donkeyboy

Donkeyboy

Ingen konserter

Book Donkeyboy

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2