Skip to content
half.alive
half.alive gjør sitt første besøk til Norge den 25. april, hvor de fyller Parkteatret med vidunderlig sjangeroverskridende indiepop gjennomsyret av dansbare melodier.

half

alive

Musikken til Long Beach-bandet half.alive utvikler seg hele tiden og vokser i takt med livets sesonger. Josh Taylor, Brett Kramer og J. Tyler Johnson kom først sammen på EP-en 3 i 2017, men slo for alvor gjennom med singelen still feel som samlet på seg utrolige 276 millioner streames og solgte til gull. Debutplaten Now, Not Yet fulgte hakk i hæl med en utsolgt turné og uforglemmelige opptredener på Jimmy Kimmel Live! og The Late Late Show with James Corden.

half.alive blander fritt når det gjelder indiepop, alternativ rock, dance og elektronika, med innslag av soul, funk og R&B. En musikalsk munnfull som likevel harmonerer. Sterke refrenger, funky perkusjon, forløsende melodier som både er rørende og dansbare. De maler storslåtte filmatiske tablåer med låtene sine, fulle av detaljer, historier og ikke minst vellyd å fortape seg i.