Skip to content
TowerOfPower
Tower of Power

24. oktober bringer legendene i Tower of Power deres umiskjennelige hybrid av soul, funk, R&B og rock til Sentrum Scene for en høyenergisk feiring av mer enn femti år på scenen.

TOWER

OF POWER

Tower of Power har siden sin spede start i 1968 sittet i høysetet for soul og funk – en helt egen lyd – med stadig utsolgte turnéer og en dedikert fanbase på tvers av verden. Deres stil er vanskelig å kategorisere, distinkt dynamisk, men alltid dreid rundt en intenst fengende funkmelodi med en rytmeseksjon som virkelig kan groove. Med noen av musikkverdens beste blåsere ført av bandleder og grunnlegger Emilio Castillo som briljerer på tenorsaksofon. Deres blåserdrevne hybrid av East Bay soul, funk, R&B og rock er uforglemmelig slående – og må rett og slett oppleves live. 

Med East Bay Grease som deres debut, har de nå 26 album bak seg med minst like mange hits på repertoaret, som “What Is Hip?”, “You’re Still a Young Man”, “So Very Hard To Go” og “Down To The Nightclub”, for å nevne noen. Blåserne, bandets hjerte og sjel, har gjestespilt med blant annet Elton John, Aerosmith, Madonna, Otis Redding, Santana og Bonnie Raitt. TOP banet veien til hitlisten for andre artister med virke i rock og R&B, blant de Chicago, Earth, Wind & Fire og Blood, Sweat & Tears.