Skip to content
Adrian Sellevoll

BOOKINGAGENT:
Håvard Brekke Haugland
havard@allthingslive.com

Adrian

Sellevoll

Adrian Sellevoll har nylig imponert publikum i NRK’s Stjernekamp med sin unike personlighet og fortsetter å trives i et hektisk kreativt miljø. 

Tidligere i år skrev han under på en platekontrakt med Universal, og har de siste månedene fordypet seg i prosessen med sitt kommende debut album “Velkommen til voksenlivet.” I tillegg til dette, har han også rukket å fullføre en etterlengtet EP med Rambow, (Hårfin Balanse) som er klar for utgivelse allerede i morgen, fredag den 13 (!). oktober.

 

Adrians artistkarriere fikk en skikkelig pangstart med debutsingelen “Ha Meg” i 2018, og i 2021 fulgte han opp med megahiten “JEG HATER DEG,” som nærmer seg imponerende 10 millioner streams.

 

Som en dyktig liveartist har han tatt Norge med storm, turnert fra nord til sør, spilt på alt fra intime klubbscener til store festivaler, spilt utsolgte konserter, og skapt minneverdige TV-opptredener. Samtidig har han også svingt innom Milano for å gjøre karriere i modellbransjen.

 

Adrian Sellevoll har prydet hitlistene med flere av låtene sine og er kjent for sitt eksplosive live-show med høy energi og både stagedive og allsang og vi ser frem til å se Adrian på både store og små scener også i tiden fremover»

Book Adrian Sellevoll

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2