Skip to content

Ledige stillinger

Hvem er All Things Live Norway?

All Things Live Norway er et av Norges ledende bookingbyrå og arrangørselskap.

Booking

Bookingbyrå-avdelingen representerer rundt 80 norske og nordiske artister, og har i mange år levert noen av de største og mest prestisjefylte artistene i Norden til et bredt publikum landet rundt.

Arrangør

Arrangør-avdelingen er ansvarlig for over 200 konserter i året. Vi promoterer konserter i alle størrelser og med et vidt spekter av artister. Kvalitet er en prioritet både når det kommer til musikk og produksjon. Justin Bieber, Andrea Bocelli, Rammstein, Shawn Mendes, Twenty One Pilots, Sam Smith, Nick Cave og Veronica Maggio er bare noen få av mange konserter vi er stolte av å ha arrangert.

Stageway AS produserer og formidler kultur og underholdning. Vi er artist-management. Vi er konsertbyrå og -promotør. Fra kontorer i Oslo og Bergen bygger vi artistkarrierer og produserer konserter og turnéer med artister fra inn- og utland. Vi produserer TV og teater, samt events for næringslivskunder. Og mye mer. Det har vi gjort siden 1981.

Festivaler

HES arrangerer musikkfestivaler, markedsfører eventer og arrangerer enkeltkonserter. Vårt mål er å levere godt planlagte arrangementer som er optimalt tilpasset målgruppen, med en problemfri gjennomføring. Vi tar oss av hele arrangementet fra start til slutt. Booking, kontraktering av samarbeidspartnere, økonomistyring, leverandøravtaler, markedsføring, promotering, sosiale medier, billettsalg, områdeplan og selvfølgelig avvikling.

All Things Live Norway er ansvarlig arrangør for sommerfestivalen OSLO SOMMERTID, på Voldsløkka i Oslo og TRONDHEIM SOMMERTID.

Comedy

Stand Up Norge er stolte over å være landets største bookingbyrå innen humor, med over tjue års erfaring og flere av landets morsomste komikere i stallen.

Event

Komon-Stageway er en fullenterprise leverandør av det som hører med i planlegging og gjennomføringen av et arrangement, alt for kunne tilby den ultimate kundeopplevelsen, uansett størrelse.

All-In er et eventbyrå som består av mennesker med lang erfaring innen event og kommunikasjon. Med erfaring fra blant annet VG Lista Topp 20, Nordic Choice / Vinterkonferanse, Nobels Fredsfest mm.

Det er ingen ledige stillinger hos oss akkurat nå.