Skip to content
Dillistone

BOOKINGAGENT:
Stian Werme
stian@allthingslive.com

BOOKINGAGENT:
Håvard Brekke Haugland
havard@allthingslive.com

DILLISTONE

DILLISTONE

Dillistone er navnet på et kjærlighetsbarn mellom København, Shanghai, London og Berlin. Bak navnet står danske Morten Aamodt, en produsent som fant sin lyd i bunkers og nattklubber i Kina.

Dillistones første suksess kom gjennom en rekke vellykkede remikser – spesielt for den internasjonale popstjernen Dua Lipa – før han gikk videre for å fokusere på sangskriving og egne låter. Siden den gang har Dillistone nådd over 100 millioner streams og har mer enn 1 million månedlige lyttere på Spotify.

I 2022 tok Dillistone sine første skritt på en ny vei, en reise som innebar å ta den melankolske dansen fra studioet til scenen. Derfor meldte Dillistone seg på P3 Karrierekanonen 2022, som han til slutt vant.

Kort tid etter ble sangen hans “Haunted” valgt som P3s Uunngåelige, den nådde førsteplass på den danske Shazam-listen, og toppet på femteplass på den danske AirPlay-listen. Dette kickstartet den lokale karrieren til Dillistone, som siden den gang har fokusert på å lage ny musikk og opptre live. Han har allerede besøkt store deler av Danmark med sin følelsesladde forestilling og opptrådt både i Oslo og Berlin.

Book Dillistone

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2