Skip to content
Emma Jensen

BOOKINGAGENT:
Håvard Brekke Haugland
havard@allthingslive.com

Emma Jensen lager musikk man kan tolke som melankolsk, ærlig og nær. Hun beveger seg ofte i et nedstrippet landskap hvor stemme og tekst får ta plass. Etter å ha laget musikk på soverommet i flere år, ble Emma Urørt-finalist i 2017 med sin første singel Closer”, som nå har over 12 millioner streams på Spotify. De siste årene har Emma fortsatt å gi ut ny musikk, blant annet singelen Someone To Break Your Heart” som har over 5 millioner streams på Spotify. Flere av de siste singlene har blitt listet på både NRK P3 og P1. 27-åringen har spilt på flere festivaler som blant annet Slottsfjell, by:Larm, og Jajaja (London), samt varmet opp for Carly Rae Jepsen på Sentrum Scene. I juni slapp Emma låten «The Quiet», som er første singel fra hennes kommende EP som har planlagt utgivelse våren 2023.

 

Sommeren 2021 gjennomførte Emma sin aller første turné der en seilbåt ble rigget om til en flytende scene, og i løpet av to uker spilte hun og bandet 6 konserter for flere hundre mennesker i forskjellige havner langs Vestfold-kysten. Skjærgårdspublikumet på land og i vann(i båt) fikk høre akustiske og intime versjoner av Emma sine låter .

 

I 2022 ble en ny seilbåtturné gjennomført i Lofoten, Steigen og Hamarøy i vakre Nord-Norge. Emma spilte blant annet på dekk, i en grotte, på fjellet, i et lite naust og på Trevarefabrikken, og fortsatte med dette å understreke hennes kjærlighet for alternative scener. Dette inspirerte Emma til å ta med seg bandet, bestående av Fabian Jensen og Marie Tveiten, tilbake til Lofoten for å spille inn et live album.

 

Emmas neste singel «Forget About Us» kommer i Desember 2022 og er en nær og ærlig låt om det å være redd for at minner om noe som har vært skal viskes bort. Låten er skrevet av Emma selv og produsert av svenskene Gabriel Lundh og Sebastian Meyer.

 

Vinteren/våren 2023 er det planlagt slipp av Emmas debut-EP, og våren/sommeren 2023 er det planlagt slipp av live-EP inspirert av de to seilbåt-turnéene.

EMMA

JENSEN

Ingen konserter

Book Emma Jensen

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2