Skip to content
John Olav Nilsen

BOOKINGAGENT:
Svein Erik Kvamsdal
svein.erik.kvamsdal@stageway.no

 

JOHN OLAV

NILSEN

John Olav Nilsen har satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk. Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen. Nilsens tekster og sanger som Diamanter Og Kirsebær , Hull I Himmelen, Valiumsvalsen , Bensinbarn og Nesten som eg lever vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie. John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop. Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende debut-platen For Sant Til Å Være Godt (2009) har Bergensartisten vært blant sin generasjons absolutte livefavoritter i Norge.

I 2020 slapp de albumet «Det store i det små» til strålende kritikker fra medier landet over, og til våren vil ny musikk se dagens lys.

Management: Stageway Talent / Sigve Prestnes sigve@stageway.no

Booking: Stageway Talent / Svein Erik Kvamsdal sek@stageway.no

Book John Olav Nilsen

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2