Skip to content
MARTIN JENSEN

BOOKINGAGENT:
Håvard Brekke Haugland
havard@allthingslive.com

BOOKINGAGENT:
Stian Werme
stian@allthingslive.com

MARTIN

JENSEN

Martin Jensen er den mest streamede artisten i Danmark og med over 1 milliard streams i eget navn allerede, viser Martin ingen tegn på at han skal gi seg med det første. Opprinnelig ønsket Martin å ta mer av en “bak kulissene”-rolle som lystekniker og designer, og liker fortsatt å ta en del i lyssetting, scenedesign og visuelle elementer for spillejobbene sine. Likevel plasserte hans tydelige talent som DJ han raskt i søkelyset som et musikalsk geni med utgivelser som klassikeren ‘Night After Night’ (2015).

Han ble et kjent navn verden over etter hans hit ‘Solo Dance’ (2016) – et av de mest gjenkjennelige låtene fra de siste årene. Fra pop-listene rundt om i verden, til DJ-er som holder dansegulvet i gang,  er “Solo Dance” blitt  gravert inn i millennial-kulturen. På sitt beste hadde ‘Solo Dance’ over 1 million daglige streams og har til dags dato mer enn 715 millioner streams på Spotify alene. Og det stopper ikke der – med remikser for Rita Ora, Ava Max og tiårets artist Ed Sheeran, ble konverteringen av nye lyttere og fans fra hele verden skutt i gang.

Book Martin Jensen

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2