Skip to content
Polkabjørn og Kleine Heine

BOOKINGAGENT:
Jonas Svare
jonas.svare@stageway.no

 

POLKABJØRN OG

KLEINE HEINE

Deltagelse på Jodlerfest i Huttwil, Sveits, sommeren 2007 resulterte i duoen Polkabjørn & Kleine Heine. Syv  år seinere har de nok sine beste år bak seg, med opptredener for både konge, utenriksministar og fillefrans, foruten å blitt stjerner i en NRK-dokumentar om seg selv. De har også rukket å bli kjent som kanskje det mest usannsynelige oppvarmingsbandet i nyere tid, med oppvarmingsjobber for A-HA, MODS, Deana Martin, Katzenjammer og SKI VM 2011.

Virtuosen Kleine Heine er kjent som trekkspillets svar på Matti Nykänen, utsvevende og god med kniv. Polkabjørn er ikke bare Nord-Europas beste jodler, men har også blitt en anstendig strupesanger etter å ha gått i lære hos den verdenskjente strupesangkvartetten Huun-Huur-Tu.

Polkabjørn & Kleine Heine  vil by på kompromissløs jodling, tysk undergangsmusikk fra 30-årene, angloamerikansk populærmusikk, Jens Book Jensen og smakebiter fra det lenge påventede debutalbumet ”Apolkalypse nå!”. Med en musikk som tærer på både musikere og publikum har de toppen et par gode år igjen. Gå derfor ikke glipp av  sjansen til å se de live om du får den!

Management: Arne Svare arne.svare@stageway.no

Book Polkabjørn og Kleine Heine

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2