Skip to content
SVAL


BOOKINGAGENT:

Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Gjennom et helt tiår på den norske musikkscenen, har 23 år gamle Sval Rosenløw Eeg skaffet seg en stor norsk fanbase som har fulgt henne tett over flere år. Hun har ett album og én EP bak seg, og låtene hennes har millioner av streams.

Etter at hun stakk av med seieren i MGPjr i 2011, med låta «Trenger deg», fulgte hun opp med popperler som «Tidsfrist» og «Plan B», før hun albumdebuterte med Mellom oss. Hun tok deretter steget over til engelsk, med EPen «Young Alien».

 

I 2022 var hun endelig tilbake – denne gangen med et helt nytt sound. Låta «Grenade» ble en favoritt hos mange, blant annet P3: «Jeg får ikke ‘Grenade’ ut av hodet, det er umulig.»

Sval som liveartist speiler musikken hennes – nært, ærlig og engasjerende. Sammen med bandet, har hun spilt på en rekke norske scener og festivaler, og har tidligere varmet opp for Veronica Maggio på hennes Norges-turné.

Sval har brukt det siste året på å dykke inn i studio med samarbeidspartnerne Jimi Somewhere og Milo Orchis, og er endelig klar for å vise publikum hva hun har jobbet med. Vinteren 2023 er hun også å se på TV-skjermen, som deltaker i Kompani Lauritzen.

2023 blir et godt år for Sval-fans.

SVAL

SVAL

Ingen konserter

Book SVAL

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2