Skip to content

3 mars 2023

Konsertslipp: Britz

Oslo-rapperen Britz gjør sin første headliner-gig på hjemmebane. Se Britz på Parkteatret 20. mai!
Artisten Britz fikk alles øyne rettet mot seg da han slapp sin første freestyle på Instagram i 2018. Siden den gang, har han sluppet flere suksessfulle låter, eksempelvis «Tay Keith», «Hooden Opp» og «Vi Flyr» (feat. Isah). 31. mars kommer han med sin nye EP, «Tiden i Mellom». I den anledning inviterer Britz til slippkonsert på Parkteatret.

28 år gamle Britz fra Haugenstua i Oslo, har alltid ønsket å gjøre en forskjell. Han er typen som tenker at om noe er verdt å gjøre, så gjør man det ordentlig. Typen som alltid gir 100 %, enten det er på scenen eller i studio, og hvor alt fra konsertproduksjon til musikkproduksjon er grundig gjennomtenkt, noe man tydelig kan høre på «Tiden i Mellom».

««Tiden i Mellom» er noe av det mest personlige jeg gjort, og «Tiden i mellom» kan jo bety veldig mye, men for meg handler det mest om kontrastene livet har å by på. Både i form av det positive og det negative. Det lyse og det mørke, som for eksempel årstidene, eller tanker.

Denne EPen ble til i en periode hvor det var en form for mørke rundt meg, både personlig og profesjonelt. Covid kom, jeg mista teamet mitt som jeg startet denne reisen med, og følelsen av å ikke strekke til kom snikende. Self doubt var et faktum, men istedenfor å grave meg ned, føltes det ut som at jeg fikk en ny stemme, og jeg innså etter hvert at kontrastene egentlig handlet mer om meg mot meg selv, enn noe annet.

Det har vært en viktig erkjennelse å forstå at man selv er ansvarlig for å dra tankene bort fra det negative og mørke, og heller over til det positive og lyse. Dette føler jeg at jeg får godt frem i Epen, med låter som viser de forskjellige kontrastene mellom lyset, mørket og tiden i mellom» – Britz.

I løpet av fjoråret spilte Britz blant annet på festival i Lofoten, var support for Kamelen på et utsolgt Sentrum Scene og varmet også opp for den danske superstjernen ICEKIID på Youngs.
Når han endelig står på scenen på Parkteatret 20. mai, kan man forvente en rå scenetilværelse med både dans og glede, men også litt følelser, og låter som forhåpentligvis kan inspirere publikum til å ta tak i egne liv for å skape en lykkeligere og mer meningsfull tilværelse.

Og alt før det, er tiden i mellom!

Billetter i salg fredag 3. mars via Ticketmaster.

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

10 mars 2023

Ny artist: Simen Steinklev

Simen Steinklev blir All Things Live-artist!
Les mer
6 mars 2023

Ny artist: HILLARI

HILLARI blir All Things Live-artist!
Les mer
3 mars 2023

Konsertslipp: Britz

Britz til Parkteatret 20. mai 2023
Les mer
3 mars 2023

All Things Live x Spellemann 2022

Les mer
3 mars 2023

All-In blir en del av All Things Live

Les mer
22 feb. 2023

Ny artist: Live Hanken

Live Hanken blir All Things Live artist!
Les mer
15 feb. 2023

HES blir en del av All Things Live Norway!

Musikkselskapet HES blir en del av All Things Live!
Les mer
20 jan. 2023

LEDIG STILLING!

Ledig 100% fast stilling som økonomimedarbeider i All Things Live Norway!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!