Skip to content

3 mars 2023

Konsertslipp: Britz

Oslo-rapperen Britz gjør sin første headliner-gig på hjemmebane. Se Britz på Parkteatret 20. mai!
Artisten Britz fikk alles øyne rettet mot seg da han slapp sin første freestyle på Instagram i 2018. Siden den gang, har han sluppet flere suksessfulle låter, eksempelvis «Tay Keith», «Hooden Opp» og «Vi Flyr» (feat. Isah). 31. mars kommer han med sin nye EP, «Tiden i Mellom». I den anledning inviterer Britz til slippkonsert på Parkteatret.

28 år gamle Britz fra Haugenstua i Oslo, har alltid ønsket å gjøre en forskjell. Han er typen som tenker at om noe er verdt å gjøre, så gjør man det ordentlig. Typen som alltid gir 100 %, enten det er på scenen eller i studio, og hvor alt fra konsertproduksjon til musikkproduksjon er grundig gjennomtenkt, noe man tydelig kan høre på «Tiden i Mellom».

««Tiden i Mellom» er noe av det mest personlige jeg gjort, og «Tiden i mellom» kan jo bety veldig mye, men for meg handler det mest om kontrastene livet har å by på. Både i form av det positive og det negative. Det lyse og det mørke, som for eksempel årstidene, eller tanker.

Denne EPen ble til i en periode hvor det var en form for mørke rundt meg, både personlig og profesjonelt. Covid kom, jeg mista teamet mitt som jeg startet denne reisen med, og følelsen av å ikke strekke til kom snikende. Self doubt var et faktum, men istedenfor å grave meg ned, føltes det ut som at jeg fikk en ny stemme, og jeg innså etter hvert at kontrastene egentlig handlet mer om meg mot meg selv, enn noe annet.

Det har vært en viktig erkjennelse å forstå at man selv er ansvarlig for å dra tankene bort fra det negative og mørke, og heller over til det positive og lyse. Dette føler jeg at jeg får godt frem i Epen, med låter som viser de forskjellige kontrastene mellom lyset, mørket og tiden i mellom» – Britz.

I løpet av fjoråret spilte Britz blant annet på festival i Lofoten, var support for Kamelen på et utsolgt Sentrum Scene og varmet også opp for den danske superstjernen ICEKIID på Youngs.
Når han endelig står på scenen på Parkteatret 20. mai, kan man forvente en rå scenetilværelse med både dans og glede, men også litt følelser, og låter som forhåpentligvis kan inspirere publikum til å ta tak i egne liv for å skape en lykkeligere og mer meningsfull tilværelse.

Og alt før det, er tiden i mellom!

Billetter i salg fredag 3. mars via Ticketmaster.

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

13 mai 2024

Ny artist: Stein Torleif Bjella

Stein Torleif Bjella blir All Things Live-artist!
Les mer
3 mai 2024

Turnéslipp: Black Debbath

Black Debbath sin 25-årsfeiring, jubileumskonsert.
Les mer
3 mai 2024

Turnéslipp: Seigmen

Seigmen er endelig tilbake!
Les mer
2 mai 2024

Ny artist: Frida Ånnevik

Frida Ånnevik blir All Things Live-artist!
Les mer
25 apr. 2024

Ny artist: Luke Elliot

Luke Elliot blir All Things Live-artist!
Les mer
24 apr. 2024

Ledig stilling: Markedsmedarbeider

All Things Live søker en ny markedsmedarbeider i en 50% fast stilling.
Les mer
19 apr. 2024

Ny artist: SKAAR

SKAAR blir All Things Live-artist!
Les mer
9 feb. 2024

Ledig stilling: Prosjektleder med ansvar for Verket Musikkfestival

Vi søker prosjektleder i full stilling, med hovedvekt på gjennomføring av Verket Musikkfestival.
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!