Skip to content

16 nov. 2023

Ny artist: Lekende Lett

Lekende Lett

 

Debutsingelen “Kom å lag litt liv” slo som et oljet lyn i 2016. Låten er noe så sjeldent som en Baile Funk-duftende party sviske med sosialrealistiske observasjoner på kav Bergensk. Bandet som jobber uten management og plateselskap var plutselig hyppig spilt på radio, fikk gode plasseringer på New Music Friday og ble en såkalt “snakkis” i musikk-Norge.

Duoen som består av Kristian Stockhaus og Synne Sofi Bårdsdatter Bønes holdt seg anonyme i begynnelsen og Dagens Næringsliv kjørte sak om en “Mystisk Bergensduo”, mens Tidal fikk det første intervjuet med overskriften “Den tunge jakten på Lekende Lett”. I 2017 debuterte de på Vill Vill Vest og ble trukket frem som en av de beste konsertene på festivalen (5 / 6 Einar Engelstad). Siden da har de droppet singler, spilt konserter og festivaler fra Henningsvær til Kristiansand. Gaffa ga konserten 5/6

Lekende Lett har evnen til å ha en fot i undergrunnen og samtidig appellere tilmer sofistiskerte kretser. Musikken deres har lagt bakteppet til serien om damelaget til Brann, dramaserier på TV2 og NRK, i reklamer til internasjonale motehus samtidig som de har vært naturlig lydspor til svette hybel-vorspiel og enda svettere klubbkvelder.

Lekende Letts debutplate “For Alltid” kom i april 2023, med gjesteopptredener fra Angelo Reira, Linni og Kjetil Møster. Albumet er energisk, oppfinnsomt og rommer Miami bass-inspirerte ballader, motivasjon i house-drakt og generell unorsk stemning og tilnærming. Det er både neglelakk og skitt under neglene, humor og alvor, hjertesorg og kåthet og en iver om å skape noe nytt. Charlotte Myrbråten fra Klassekampen ga platen 5⁄6 og omtaler musikken som bygget på glede, helt fri for selvhøytidelighet og veldig lett å like.

Singelen “Pushe på” høstet lovord hos P3 og ble trukket fram i deres Best Akkurat nå spalte, samtidig som den, og tre andre låter, ble plassert på blant annet New Music Friday.

Utgivelsen ble feiret med kokende konserter i Trondheim, Oslo og Bergen. Duoen hadde sin første festivalsommer med opptredner på blant annet Mablis, Bygdalarm, Tysnesfest og Fest i dalen etter å ha vunnet Vestlandssatsinga på 100 dagar festivalen.

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

30 nov. 2023

Ny artist: Witch Club Satan

Witch Club Satan blir All Things Live-artist!
Les mer
27 nov. 2023

Ny artist: No. 4

No. 4 blir All Things Live-artist!
Les mer
16 nov. 2023

Ny artist: Lekende Lett

Lekende Lett blir All Things Live-artist!
Les mer
15 nov. 2023

Turnéslipp: Wig Wam “OUT OF THE DARK TOUR” del 2

Wig Wams «Out of the dark tour» fortsetter!
Les mer
14 nov. 2023

Turnéslipp: Fay Wildhagen

Fay Wildhagen skal ut på Norgesturné våren 2024!
Les mer
13 nov. 2023

Turnéslipp: Mari Boine

Mari Boine klar for ny Norgesturné!
Les mer
9 nov. 2023

Ny artist: KROKODILES

KROKODILES blir All Things Live-artist!
Les mer
6 nov. 2023

Turnéslipp: Bare Egil Band

Bare Egil Bans skal ut på Norgesturné!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!