Skip to content

25 mai 2023

Ny artist: Martin Jensen

Martin Jensen er den mest streamede artisten i Danmark og med over 1 milliard streams i eget navn allerede, viser Martin ingen tegn på at han skal gi seg med det første. Opprinnelig ønsket Martin å ta mer av en “bak kulissene”-rolle som lystekniker og designer, og liker fortsatt å ta en del i lyssetting, scenedesign og visuelle elementer for spillejobbene sine. Likevel plasserte hans tydelige talent som DJ han raskt i søkelyset som et musikalsk geni med utgivelser som klassikeren ‘Night After Night’ (2015).

Han ble et kjent navn verden over etter hans hit ‘Solo Dance’ (2016) – et av de mest gjenkjennelige låtene fra de siste årene. Fra pop-listene rundt om i verden, til DJ-er som holder dansegulvet i gang,  er “Solo Dance” blitt  gravert inn i millennial-kulturen. På sitt beste hadde ‘Solo Dance’ over 1 million daglige streams og har til dags dato mer enn 715 millioner streams på Spotify alene. Og det stopper ikke der – med remikser for Rita Ora, Ava Max og tiårets artist Ed Sheeran, ble konverteringen av nye lyttere og fans fra hele verden skutt i gang.

«Jeg blir tiltrukket av sanger som kommer inn i hodet ditt og blir der! Det er den typen musikk jeg elsker å lage.” – sier Martin.

I 2016 kom Martin Jensen inn på DJ Mags World Top 100 DJs-liste, som den første danske artisten siden Trentemøller i 2007.

«Det er helt fantastisk og ekstra kult fordi DJ Mags topp 100 er skapt av leserne – fansen som faktisk lytter og danser til musikken… Neste steg er å ta over verden!» – sier Martin Jensen.

Martin Jensen har turnert over hele verden og startet 2022 med en turné som inneholdt 8 byer over hele USA. I løpet av sommeren fremførte han 10 show rundt Danmarks største festivaler, inkludert Smukfest, han turnerte på Ibiza og spilte på en av verdens største elektroniske musikkfestivaler, Tomorrowland. I slutten av 2022 dro Martin Jensen også på turné gjennom 20 byer i Asia, og i 2023 vil Martin Jensen ta musikken sin og fantastiske liveshow til nye høyder.

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

25 apr. 2024

Ny artist: Luke Elliot

Luke Elliot blir All Things Live-artist!
Les mer
24 apr. 2024

Ledig stilling: Markedsmedarbeider

All Things Live søker en ny markedsmedarbeider i en 50% fast stilling.
Les mer
19 apr. 2024

Ny artist: SKAAR

SKAAR blir All Things Live-artist!
Les mer
9 feb. 2024

Ledig stilling: Prosjektleder med ansvar for Verket Musikkfestival

Vi søker prosjektleder i full stilling, med hovedvekt på gjennomføring av Verket Musikkfestival.
Les mer
25 jan. 2024

Gåte returnerer til Rockefeller!

MGP-aktuelle Gåte returnerer til Rockefeller!
Les mer
24 jan. 2024

Susanne Sundfør – 2 eksklusive og unike kirkekonserter i Tønsberg og Drammen

Susanne Sundfør inviterer for første gang til to eksklusive konserter i vakre Tønsberg Domkirke og Bragernes Kirke i Drammen i mars.
Les mer
19 jan. 2024

Ny artist: Arif

Arif blir All Things Live-artist!
Les mer
30 nov. 2023

Ny artist: Witch Club Satan

Witch Club Satan blir All Things Live-artist!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!