Skip to content
FIG TAPE

FIG

TAPE

Den norske artisten Fig Tape har raskt fått fans i Skandinavia, Storbritannia og Tyskland med sin sterke debut. Oppmerksomheten rundt ham har allerede sikret ham en bookingavtale med All Things Live og en publiseringsavtale med Warner Chappell.

Han henter inspirasjon fra sitt treårige opphold i Berlin og blander elementer fra bedroom pop og klubbmusikk med rask tempo, eksperimentelle teksturer og synthbaserte riff.

Hans siste utgivelser “Boundaries”, “You Might”, “Apollo” og “It’s Only Been A Week” har alle fått oppmerksomhet og radiospilling på P3.

Med en kommende konserter som oppvarming for Sigrid på Sentrum Scene, og ROMMET i Bergen etter å allerede ha spilt for et utsolgt Parkteatret i Oslo, Ideal Bar på VEGA i København og fått vist seg frem på Sveriges “Live at Heart”,

fortsetter Fig Tape å gjøre det han elsker mest – dele musikken sin fra scenen med ingen andre enn seg selv og sitt utstyr.

Book FIG TAPE

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2