Skip to content
Pål Angelskår
Pål Angelskår


BOOKINGAGENT:

Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pål Angelskår (f. 1973) er en musiker og forfatter fra Oslo. Han er kanskje mest kjent som vokalist, gitarist og låtskriver i bandet Minor Majority. Med låter som: “Dancing in the backyard”, “She Gave Me Away”, “(In That) Premature Way”, “Come Back to Me” og “Supergirl” var de med på å definere det første tiåret i det nye årtusenets musikalske Norge. Bandet har også en stor tilhengerskare i Europa, spesielt i Frankrike. I 2006 vant Minor Majority spellemannsprisen i kategorien “Beste popgruppe” med plata “Reasons to Hang Around”.

I 2012 solodebuterte Angelskår til gode kritikker med plata “Follow Me”. Spesielt tittelsporet ble trukket frem som en ny klassiker i mannens etter hvert fyldige katalog og plata ble også sluppet i Tyskland og Frankrike. Den 28 August, 2015, slapp Angelskår sitt andre soloalbum: “The Cellar Door Was Open, I Could Never Stay Away”. Platen er kanskje Angelskårs mest varierte siden debutplaten til Minor Majority i 2001. Singelen “Go Get Lost” er en spretten pop-låt som allerede har rotert en stund på B-lista til NRK P1. Singel nummer to: “Lifeline”, er en melodisterk folk/poplåt som høres ut som om den kunne kommet ut av ermet til T Bone Burnett. “Lifeline” ble i mai trukket frem av Aftenposten som en av de beste nye låtene på den tiden.

PÅL

ANGELSKÅR

Book Pål Angelskår

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2