Skip to content
Our Planet Live In Concert
Fortap deg i en altoppslukende opplevelse av den spektakulære Emmy-vinnende Our Planet – i praktfull ny drakt til de mektige tonene av et 44-manns symfoniorkester.

OUR

PLANET

Den banebrytende serien Our Planet hadde sin premiere på Netflix april 2019. Dokuserien tar for seg den utrolige diversiteten vi finner i habitat over hele verden – fra den arktiske villmarken og mystiske dyphav til de langstrakte savannene i Afrika og søramerikas jungler – og gir oss et helt nytt blikk på noen av verdens skjøreste arter og utsatte landskaper. Langt mer enn en showcase av jordens under, avslører serien også hvorfor naturverdenen betyr så mye for oss og hva som skal til for å ivareta den. Our Planet ble vist i 190 land over hele verden. Den fortryllet og forbandt seerne på tvers av 33 millioner hjem bare første måneden etter premieren.  

Seriens storslåtte tablåer er som gjort for å sees i stor skala – og det er nettopp denne grandiose opplevelsen man får på Oslo Spektrum 16. april. Her blir Our Planet fortolket til en to-timers spektakulær liveopplevelse full av høydepunkt fra serien og helt nye segment side om side med et enestående, interaktivt lysshow og spesialeffekter.