Skip to content
STIG BRENNER/UNGE FERRARI
Hvem vi får se på scenen med ham i Oslo Spektrum? Det blir uansett en sensasjonell kveld for historiebøkene i Oslo Spektrum den 25. november!

STIG BRENNER

UNGE FERRARI

Nøyaktig ett år etter startskuddet gikk for lockdown, 12. mars, 2021, slapp rapperen Stig Joar Haugen sitt etterlengtede andrealbum «Hvite Duer, Sort Magi». Her lukker han kapittelet for Unge Ferrari, navnet han smykket seg med de første årene. Nå står han for alvor som seg selv og uten en maske å gjemme seg bak, under fanen Stig Brenner. 

«Etter et heseblesende og utsolgt Oslo Spektrum i 2017, er det på høy tid og svært etterlengtet med et gjensyn med Unge Ferrari i Oslos storstue. Denne gangen er det den enda mer modne, og enda spissere Stig Brenner som inntar scenen. Dette blir den første norske storkonserten av sitt slag etter en trassig periode med Covid-19. Nøyaktig et år etter albumslipp og to år etter Norge stengte helt ned, gjør han sin største konsert noensinne i Oslo Spektrum. Vi gleder oss til fest og feiring!»  – Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør All Things Live Norway