Skip to content
Den legendariske skateboarderen, entreprenøren og grunnleggeren av The Skatepark Project, inntar Oslo Konserthus lørdag 6. august! Det blir en unik kveld med et omfattende innblikk i Hawks liv og ikoniske karriere, og hans forhold til sporten som han har vært synonym med i flere tiår.

Hawk, født i San Diego, California, er en pioner innen moderne vertikal skating og en av de mest innflytelsesrike skateboarderne gjennom tidene. Han var bare ni år gammel da broren forandret livet hans ved å gi ham et blått glassfiber-Bahne-skateboard. Innen han var fjorten år hadde han blitt proff, og som seksten ble han ansett som verdens beste skateboarder. Han var verdensmester 12 år på rad og er 16 ganger X Games-medaljevinner.

I 1999 ble han den første skateren som noen gang fullførte en 900, den hellige gral for vert skating. Kort tid etter slo han seg sammen med Activision for å lansere Tony Hawks Pro Skater, som nå er en milliard dollar videospill-franchise. Han har skapt et Tony Hawk-merke som inkluderer Birdhouse Skateboards, Hawk Clothing og Tony Hawk Signature Series.