Skip to content

26 feb. 2024

Ledig stilling: CFO i All Things Live

All Things Live Norway er en nøkkelaktør i norsk underholdningsbransje. De er i en spennende fase med vekst og utvikling, og ser nå etter en CFO som kan være med på å videreutvikle selskapets posisjon i en bransje som er full av kreativitet og innovasjon. Med en organisasjonsstruktur som omfatter flere selskaper og et økonomiteam i utvikling, er rollen en unik mulighet for den rette kandidaten til å drive strategiske og operative forbedringer på tvers av organisasjonen.Som CFO vil du lede utviklingen av en fremoverlent økonomifunksjon med gode prosesser for kontinuerlig forbedring. Du skal sikre gode og effektive systemer for rapportering, budsjettering og prognoser, og skal formidle økonomiske resultater, sammenhenger og prognoser til et bredt spekter av mottakere.

Vi ser etter en kommunikativ leder med en sterk faglig kompetanse innen økonomistyring, budsjettering og konsernrapportering. Erfaring fra finans og investeringer er en fordel. Vi tror at erfaring fra konsulentvirksomhet kan være et fortrinn. Vi ønsker oss en kandidat som synes det vi leverer innen forretningsområdene Music, Comedy og Event er spennende og motiverende å bli en del av. Du rapporterer til CEO Norge og vil samarbeide tett med CFO konsern.

CFO i All Things Live Norway får muligheten til å spille en sentral rolle i et av de mest spennende selskapene i norsk underholdningsindustri. Som leder blir du en del av et engasjert team, som sammen skaper nye muligheter og bidrar til et kreativt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø.

Interessert? Ta kontakt med Visindi ved Mona Wille, tlf. 402 15 106, Atle Ronglan, tlf. 966 27 089 eller Elise Caspara Nilsson, tlf. 991 07 032. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 10. mars 2024.

 

Om arbeidsgiveren

All Things Live er en ledende aktør i den internasjonale underholdningsbransjen. Selskapet tilbyr artistbooking – og management, samt arrangerer konserter, festivaler og firmaeventer.

Den norske avdelingen av All Things Live har rundt 100 ansatte som på tvers av alle avdelingene tilbyr alt som hører med i planlegging og gjennomføringen av et arrangement, alt for kunne tilby den ultimate kundeopplevelsen, uansett størrelse. Porteføljen teller over 230 musikkartister og komikere.

Kvalitet er alltid vår prioritet, både når det kommer til innhold og produksjon.
Årlig arrangerer vi som selskap i Norge alene over 2600 show i alle størrelser og selger rundt en million billetter. Vi representerer et bredt spekter av norske artister og komikere, og promoterer i tillegg store internasjonale artister i Norge.

Vår eventavdeling jobber tett med både store næringslivsaktører og det offentlige Norge. De siste årene har de gjennomført over 150 arrangementer i året, som NHOs Årskonferanse, VG-lista på Rådhusplassen og Strawberry Vinterkonferanse i tillegg til konferanser, jubileum, kickoff, reise-arrangement og strategi-samlinger i inn- og utland.

På festivalsiden arrangerer All Things Live årlig en rekke festivaler rundt om i landet, og tilbyr en fullskala festivaldrift fra A til Å.

All Things Live eier og drifter også det ledende norske underholdningshuset Latter i Oslo som årlig gjennomfører rundt 750 show i alle størrelser.

 

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

19 apr. 2024

Ny artist: SKAAR

SKAAR blir All Things Live-artist!
Les mer
26 feb. 2024

Ledig stilling: CFO i All Things Live

Vil du spille en sentral rolle i et av de mest spennende selskapene i norsk underholdningsindustri?
Les mer
9 feb. 2024

Ledig stilling: Prosjektleder med ansvar for Verket Musikkfestival

Vi søker prosjektleder i full stilling, med hovedvekt på gjennomføring av Verket Musikkfestival.
Les mer
25 jan. 2024

Gåte returnerer til Rockefeller!

MGP-aktuelle Gåte returnerer til Rockefeller!
Les mer
24 jan. 2024

Susanne Sundfør – 2 eksklusive og unike kirkekonserter i Tønsberg og Drammen

Susanne Sundfør inviterer for første gang til to eksklusive konserter i vakre Tønsberg Domkirke og Bragernes Kirke i Drammen i mars.
Les mer
19 jan. 2024

Ny artist: Arif

Arif blir All Things Live-artist!
Les mer
30 nov. 2023

Ny artist: Witch Club Satan

Witch Club Satan blir All Things Live-artist!
Les mer
27 nov. 2023

Ny artist: No. 4

No. 4 blir All Things Live-artist!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!