Skip to content
Beachheads

Gnisten som ble til Beachheads ble tent på en turnébuss, da Kvelertak-medlemmene Vidar (gitar) og Marvin (bass) drømte om det endeløse potensialet til fuzz-gitarer, energiske trommer og velformulerte melodilinjer. De to hardtarbeidende musikerne i Kvelertak hadde lite tid til å jobbe videre med ideén, og Beachheads var lenge like mye en drøm som et band.

Etter en demo-inspilling i 2013 teamet de opp med Stavangerbaserte Espen, en metal-trommis med hjerte for pop, og tidligere synthpop-vokalist Børild. Sammen lagde de tre singler som raskt ble plukket opp på spillelister i både norsk og britisk radio. Den plutselige suksessen og interessen kom som en overraskelse på bandet som ikke hadde noen store planer, bortsett fra å “kanskje spille inn et album en gang”. Bandet spilte sitt debut liveshow på By:Larm i 2015 hvor de mottok utrolig bra respons med b.la singelen “Get Away”, som videre ble en kjenning hos P3 og p13.

Beachheads

Beachheads

Ingen konserter

Book Beachheads

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2