Skip to content

Oslo sommertid

Oslo Sommertid er sommerens største fest på Voldsløkka i Oslo. Idrettsområdet på Sagene gjøres om til en konsertarena med opp til 55000 gjester pr kveld.

Foto: Hans O. Torgersen / Aftenposten

Les mer

Haikjeften

Haikjeften arrangeres i Narvik, og har på få år etablert seg som en av de største festival-suksessene i Nord-Norge.
Musikkfestivalen er eid av All Thing Live og lokale aktører – og driftes av All Things Live og Vinterfestuka.

Les om historien til Haikjeften her

Verket

Verket er Helgelands største musikkfestival, og har blitt arrangert i Mo i Rana siden 2009. Festivalen driftes av All Things Live med ansatte som har ledet festivalsatsingen siden starten.

Les om historien til Verket her

Lillehammer Live

Les om historien til Lillehammer Live her

Hvalstrandfestivalen

På nordsiden av Leangbukta i Asker ligger badestranden og naturarealet som utgjør idylliske Hvalstrand Bad. Området som ble åpnet i 1934, forvandles i august hvert år om til en festival under navnet Hvalstrandfestivalen. Festivalen har blitt arrangert siden 2013. Festivalen eies av All Things Live, som også drifter festivalen, samt lokale aktører.

Les om historien til Hvalstrandfestivalen her

Drøbakfestivalen

Drøbakfestivalen finner sted i fantastisk vakre Badeparken, midt i hjertet av Drøbak midt i juni hvert år. Hovedeier, og arrangør, er All Things Live og festivalen har blitt arrangert siden 2012.

Les om historien til Drøbakfestivalen her

Sarpsborgfestivalen

Sarpsborgfestivalen arrangeres i Kulåsparklen midt i hjertet av Sarpsborg. Arrangør og hovedaksjonær er All Things Live, og festivalen har blitt arrangert siden 2015.

Les om historien til Sarpsborgfestivalen her