Skip to content
Jorunn Lønning
Jorunn Lønning


BOOKINGAGENT:

Geir-Tore Grinde
gt@allthingslive.com

Hun kalles så meget forskjellig, denne underfundige, mystiske og svært så lyriske kvinnen, Jorunn Lønning. Man har hørt karakteristikker som: «Norsk lyrikks redningskvinne», «Den poetiske virvelvind», «Ordets herskerinne», «Den språklige kameleon», «De store følelsers basun», «Tøyta med god teft for lyrikk» og så videre. Kjær poet har mange navn, men ingen av dem klarer riktig å favne hennes egentlige vesen, hennes udefinerbare karakter.

For hvem er hun vel egentlig, denne skjeggete kvinnen uten noen kjent bakgrunn? Hvor kommer hun fra? Hva er hennes historie? Og ikke minst: Hva er det hun vil? Spørsmål vi nok aldri vil få svar på. Jorunn Lønning fortsetter å forvirre, så vel som begeistre. Spunnet i et nett av mystikk og identitetsløshet pirrer hun sitt publikum til det uutholdelige, holder dem på pinebenken, helt til de koker over av nysgjerrighet og vitebegjær. Som kåte bikkjer i løpetida. Sultne på mer. Siklende, frådende og fra seg av begeistring. Aldeles tussete, men spekulasjonene har vært mange. Noen har til og med strukket det så langt som å spekulere i om Jorunn Lønning kun er et alias! Et falsum!

JORUNN

LØNNING

Ingen konserter

Book Jorunn Lønning

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2