Skip to content
Live Hanken

Skjør, kraftfull, åpen og ærlig. Live Hankens musikk utforsker krysningen mellom det personlige og det universelle. Hun presenterer et nytt og sterkt låtmateriale med personlige tekster, i et lydlandskap hvor nær vokal møter store klanger med akustiske og elektroniske elementer. På vinylhylla vil Live Hanken være å finne mellom platene til Radiohead og Taylor Swift, Feist og Jeff Buckley.

 

Live Hanken har raskt fanget oppmerksomheten til både publikum og bransje, til tross for at hennes første utgivelse fortsatt er i utvikling. Hun har allerede delt scene med navn som Marit Larsen, Konradsen og Darling West, både som support og som gjesteartist.

 

Hun har også spilt på store scener både i Europa og Norge, som gitarist og korist for Amanda Tenfjord og Stig Brenner.

 

Live Hanken spilte to konserter under fjorårets By:Larm i Oslo. Hun ble av Dagsavisen omtalt både som en av de mest lovende artistene på programmet, og nevnt under «en av de beste kveldene etter 25 år med By:Larm». I en konsertanmeldelse etter den ene konserten skrev anmelderen: «Det eneste jeg lurer på er når denne musikken kommer på Spotify og hvor kan jeg høre mer. For dette klare, sterke uttrykket vil jeg ikke gi slipp på.» Og «Nære og ekte tekster som får hjertet mitt til å lande i kroppen. Lives melodier spenner seg mellom lyse, luftige tonesprang til å ligge i et mer hverdagslig register. Hun synger helt uanstrengt, men samtidig insisterende og følsomt. Det river i kroppen.»

Ingen konserter

Book Live Hanken

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2