Skip to content
Sivert Høyem

BOOKINGAGENT:
Sigve Prestnes
sigve.prestnes@stageway.no

 

SIVERT

HØYEM

Sivert Høyem – On an Island tour ’24 –

På sitt nye album, lar Sivert Høyem tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien. Singlen The Rust er startskuddet for det kommende albumet On an Island som ventes 26. januar 2024.

Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada. Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til.

Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde. Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien. Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.

Book Sivert Høyem

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2