Skip to content

3 mars 2023

All-In blir en del av All Things Live

All-In blir en del av All Things Live

 

All Things Live har kjøpt aksjene i All-In, ett av Norges ledende eventbyråer, grunnlagt av Jens Nesse, Jan Fredrik Karlsen og Petter Stordalen. All-In er basert i Oslo, og har i dag 10 ansatte som jobber med firmaeventer, i tillegg til konserter og konferanser for norske og internasjonale kunder. Selskapet omsatte i 2022 for 133 mill kroner og hadde et resultat på 15 mill kroner.

 

Den nordiske underholdningsaktøren All Things Live, eid av Waterland Private Equity, har gjennomført en rekke oppkjøp av selskap i livemarkedet over hele Europa.

Gruppens Norske virksomhet spenner fra humorarrangementer med Latter og Stand Up Norge, konsert- og eventvirksomhet, og artist-management i Stageway og Komon-Stageway, i tillegg til konsert- og arrangørvirksomhet i All Things Live og festivaler i det nylig ervervede selskapet HES.

«Vi er stolte av hva vi har fått til i All-In. Fra vi startet i 2017, har selskapet vokst til å bli det vi drømte om. Det at vi nå skal bli del av en så ambisiøs familie som All Things Live, gjør oss bare enda mer gira på å gi gass de neste årene», sier daglig leder av All-In, Jens Nesse.

 

«I møte med ATL fant vi alt vi kunne ønske oss. Masse erfaring, høy entusiasme og bred kompetanse. Et slagkraftig lag med enorme ressurser innenfor vårt fagfelt. Hva er det å ikke elske med det?», legger grunnlegger av All-In, Jan Fredrik Karlsen til.

 

Med oppkjøpet av All-In, styrker All Things Live sin satsing og posisjon på evetmarkedet i Norge. Sammen med det allerede ATL-eide Komon-Stageway, får vi en sterkere posisjon i et viktig marked, og kan skape enda flere unike opplevelser for våre kunder, sier Gry Mølleskog, administrerende direktør for All Things Live i Norge og konsernsjef for All Things Live i Europa.

«Med kompetansen i disse to eventselskapene – koblet sammen med flinke folk i Latter/Standup Norge, All Things Live, Stageway og HES – sikrer vi at ATL nå blir en enda mer attraktiv partner på eventscenen i Norge», avslutter Mølleskog.

Partene har besluttet å ikke offentliggjøre kjøpesummen.

Tilleggsinformasjon

Jens Nesse, All-in
+47 907 37 359 / jens@all-in.no

Jan Fredrik Karlsen, All-in
+47 414 52 065 / jfk@all-in.no

Gry Mølleskog, All Things Live Group
+45 900 17 886 / gry.molleskog@allthingslive.com

All-In

All-In ble grunnlagt av Jens Nesse og Jan Fredrik Karlsen i 2017 og består av 10 ansatte som jobber med firmaeventer, i tillegg til konserter og konferanser for norske- og internasjonale kunder. Firmaet er basert i Oslo.

www.all-in.no

All Things Live Group

All Things Live ble stiftet i desember 2018 etter at Waterland Private Equity kjøpte opp en rekke ledende Nordiske underholdningsselskap i Danmark, Norge og Sverige. Partnerskapet har siden den gang ekspandert til Finland, Belgia, Italia og Nederland.

All Things Live har nærmere 261 ansatte og dekker hele spekteret fra lokale norske artister, svenske musikkprodusenter og danske stand-up-eventer, til stadionkonserter med internasjonale stjerner som Bieber, The Rolling Stones, Rammstein, Green Day og Eminem.

All Things Live Group representerer i dag 522 artister, 16 festivaler, produserer 8200 arrangementer i året med over 2 100 000 solgte billetter og 35 kommersielle partnerskap på tvers av 21 selskaper, og fortsetter å styrke sin portefølje av partnerskap med store bedriftskunder.

www.allthingslive.com

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

10 mars 2023

Ny artist: Simen Steinklev

Simen Steinklev blir All Things Live-artist!
Les mer
6 mars 2023

Ny artist: HILLARI

HILLARI blir All Things Live-artist!
Les mer
3 mars 2023

Konsertslipp: Britz

Britz til Parkteatret 20. mai 2023
Les mer
3 mars 2023

All Things Live x Spellemann 2022

Les mer
3 mars 2023

All-In blir en del av All Things Live

Les mer
22 feb. 2023

Ny artist: Live Hanken

Live Hanken blir All Things Live artist!
Les mer
15 feb. 2023

HES blir en del av All Things Live Norway!

Musikkselskapet HES blir en del av All Things Live!
Les mer
20 jan. 2023

LEDIG STILLING!

Ledig 100% fast stilling som økonomimedarbeider i All Things Live Norway!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!