Skip to content

26 mai 2023

Ny artist: Dillistone

Dillistone er navnet på et kjærlighetsbarn mellom København, Shanghai, London og Berlin. Bak navnet står danske Morten Aamodt, en produsent som fant sin lyd i bunkers og nattklubber i Kina.

Dillistones første suksess kom gjennom en rekke vellykkede remikser – spesielt for den internasjonale popstjernen Dua Lipa – før han gikk videre for å fokusere på sangskriving og egne låter. Siden den gang har Dillistone nådd over 100 millioner streams og har mer enn 1 million månedlige lyttere på Spotify.

I 2022 tok Dillistone sine første skritt på en ny vei, en reise som innebar å ta den melankolske dansen fra studioet til scenen. Derfor meldte Dillistone seg på P3 Karrierekanonen 2022, som han til slutt vant.

Kort tid etter ble sangen hans “Haunted” valgt som P3s Uunngåelige, den nådde førsteplass på den danske Shazam-listen, og toppet på femteplass på den danske AirPlay-listen. Dette kickstartet den lokale karrieren til Dillistone, som siden den gang har fokusert på å lage ny musikk og opptre live. Han har allerede besøkt store deler av Danmark med sin følelsesladde forestilling og opptrådt både i Oslo og Berlin. 

 

Dillistone avsluttet 2022 med den mørke pop-house-låten “Over You” – en utgivelse som markerte slutten på et fantastisk 2022, men også begynnelsen på et 2023 fylt med mange flere utgivelser og liveshow for Dillistone.

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

24 aug. 2023

Turnéslipp: Whammyboy

Whammyboy skal ut på mini Norgesturné!
Les mer
23 aug. 2023

Ny artist: Ingrid Jasmin

Ingrid Jasmin blir All Things Live-artist!
Les mer
22 aug. 2023

Ny artist: Bargee

Bargee blir All Things Live-artist!
Les mer
9 aug. 2023

Turnéslipp: Fig Tape

Figtape skal ut på mini høstturné!
Les mer
8 aug. 2023

Ny artist: Lille Venn

Lille Venn blir All Things Live-artist!
Les mer
18 juli 2023

Ny artist: LIAR

LIAR blir All Things Live-artist!
Les mer
28 juni 2023

Konsertslipp: Ash Olsen

Ash Olsen til Blå 29. september
Les mer
26 juni 2023

Ny artist: Pasha

Pasha blir All Things Live-artist!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!