Skip to content

15 nov. 2023

Turnéslipp: Wig Wam “OUT OF THE DARK TOUR” del 2

WIG WAMS “OUT OF THE DARK TOUR” FORTSETTER I USA, SVERIGE OG NORGE

Nesten nøyaktig ett år etter at Wig Wam gjennomførte sin første Norgesturné på 13 år og la ut på sin jomfrutur til USA, legger det legendariske bandet nå ut på del 2 av sin “Out Of The Dark Tour”.

Etter en kort runde i USA i januar hvor blant annet «RokIsland Festival» i Key West i Florida står på planen, spiller Wig Wam fem eksklusive konserter i Norge før de fortsetter videre i Sverige:

Rockefeller i Oslo 17. februar, Lofoten Kulturhus Svolvær 8. mars, Kafe K Porsgrunn 15. mars og Energimølla Kongsberg 16. mars. I tillegg spiller bandet enda en konsert i Nord- Norge som annonseres på et litt senere tidspunkt.

Etter bandets enorme comeback i fjor, som i stor grad skyldtes TV-serien Peacemakers bruk av “Do Ya Wanna Taste It” som åpningsvignett, opplevde det nylig gjenoppståtte bandet en av sin største suksesser noensinne.

I løpet av få måneder ble den 14 år gamle låten, skrevet av bandets gitarist Trond Holter og vokalist Åge Sten Nilsen, strømmet millionvis av ganger, og åpnet dørene for et nytt publikum i store deler av verden.

Per nå har låten over 33 millioner avspillinger på Spotify alene, og det er ikke til å legge skjul på at suksessen med “Do Ya Wanna Taste It” førte til at flere av bandets andre legendariske låter også fikk seg en real oppsving.

Da bandet lanserte albumet “Out Of The Dark” like før den første runden av turneen gikk av stabelen, gikk det heller ikke ubemerket hen og Aftenposten kalte blant annet skiva for deres beste album, mens Asbjørn Slettemark ga den 5 av 6 mulige på terningen.

Siden den gang har bandet gjennomført en rekke konserter i både inn- og utland og har begeistret tusener av publikummere på festivaler som Tons Of Rock og Sweden Rock.

Nå som bandet snart setter i gang med del to av sin “Out Of The Dark Tour”, vil det norske klubbpublikumet nok en gang få oppleve kra]en fra et av landets råeste og mest underholdende liveband gjennom tidene.

I tillegg til konsertene i Norge i februar og mars vil bandet også turnere i Sverige for første gang siden de varmet opp for Alice Cooper i nabolandet. Flere konserter i andre land og på ulike kontinenter er under planlegging, og nylig ble WIG WAM lansert som et av bandene under årets Mountain Music Festival i Tennessee i August.

Wig Wam-sirkuset ruller med andre ord videre, og selvfølgelig er DU invitert!

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

19 apr. 2024

Ny artist: SKAAR

SKAAR blir All Things Live-artist!
Les mer
26 feb. 2024

Ledig stilling: CFO i All Things Live

Vil du spille en sentral rolle i et av de mest spennende selskapene i norsk underholdningsindustri?
Les mer
9 feb. 2024

Ledig stilling: Prosjektleder med ansvar for Verket Musikkfestival

Vi søker prosjektleder i full stilling, med hovedvekt på gjennomføring av Verket Musikkfestival.
Les mer
25 jan. 2024

Gåte returnerer til Rockefeller!

MGP-aktuelle Gåte returnerer til Rockefeller!
Les mer
24 jan. 2024

Susanne Sundfør – 2 eksklusive og unike kirkekonserter i Tønsberg og Drammen

Susanne Sundfør inviterer for første gang til to eksklusive konserter i vakre Tønsberg Domkirke og Bragernes Kirke i Drammen i mars.
Les mer
19 jan. 2024

Ny artist: Arif

Arif blir All Things Live-artist!
Les mer
30 nov. 2023

Ny artist: Witch Club Satan

Witch Club Satan blir All Things Live-artist!
Les mer
27 nov. 2023

Ny artist: No. 4

No. 4 blir All Things Live-artist!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!