Skip to content

18 jan. 2023

Konsert

VELKOMMEN TIL NEW THINGS LIVE 2023

VELKOMMEN TIL NEW THINGS LIVE 🧡🖤

 

Vi fortsetter fjorårets suksess med New Things Live og ønsker alle velkommen til Storgata 26 1. februar!

Dette blir en kveld der vi presenterer nye og uetablerte artister som vi ønsker å se live. I «stallen» i Storgata 26 skal vi lage koselig kveld med det beste vi vet, nemlig LIVE-musikk 🎶

 

Med dette konseptet ønsker vi å bidra med noe positivt for nyetablerte artister, publikum og bransjefolk. I tillegg er vi fryktelig glade for å kunne bidra til å skape nye møteplasser. 

I år er vi superglad for å kunne presentere Vero Noah og Daniel Elmrhari som årets artister!

 

VERO NOAH
I et nordisk lydlandskap blandet med soul, gospel og elektronika finner du Vero Noah. Fra en liten sørlandsby startet hun sin musikalske reise, hvor hun i ung alder fant tryggheten den kan gi.
På tross av sin unge alder har hun mye erfaring som låtskriver for andre artister og som turnerende artist. Allerede har hun vakt internasjonal oppmerksomhet, Keith Harris selv (Stevie Wonders manager) dukket opp på showet hennes i Bergen. Hun er blitt plassert på flere store kurerte lister hos Spotify, og samarbeidet med artister som Numa Edema, hvor ‘Fragile’ debuterte på New Music Friday både i Norge og Island.
Den etterlengtede debuten til Vero Noah er endelig her med hennes tredje singel fra hennes kommende debut EP. Du blir trukket inn av hennes fløyelsmyke vokal, med ærlige tekster inspirert av hennes eget liv og et håp om at musikken hennes kan hjelpe andre slik den hjalp henne.
▬▬▬
DANIEL ELMRHARI
Daniel Elmrhari er en 23 år gammel artist, født og oppvokst på Ellingsrud i Oslo.
Noen kjenner Daniel fra hans seier i Norske talenter (NT) helt tilbake til 2011. Etter NT fokuserte Daniel mye på engelspråklig musikk under artistnavnet Daniel Owen. Dette førte til i alt 13 låter med over 7 millioner streams på Spotify, en rekke opptredener land og strand rundt – og deltakelse i Århundrets stemme på TV2 i 2018 og delfinale i MGP i 2021.
Etter nøye overveielser valgte Daniel å gå for norsk språklig musikk i 2022. Å foreta en rebranding innebærer å starte på nytt, noe som innebærer enda mer «blod, svette og tårer» enn tidligere, men det føles riktig! I 2022 har Daniel prøvd ut ulike sjangre, rett og slett for å finne sin egen vei – og han har spilt inn en rekke låter/demoer med en mange dyktige artister. Alt dette har ført til at Daniel har blitt en mer helstøpt artist. Han er involvert i alt fra låtskriving, sang, dans, koreografi, miks, master, regi av egne musikkvideoer og redigering. Daniel er spent på hva 2023 vil bringe, men lover masse ny og fresh musikk som forhåpentligvis vil nå fram til så mange som mulig. Som dere vil høre ligger R&B sjangeren fortsatt hans hjerte veldig nært.

 

Flere nyheter

Les alle nyheter

Flere nyheter

26 feb. 2024

Ledig stilling: CFO i All Things Live

Vil du spille en sentral rolle i et av de mest spennende selskapene i norsk underholdningsindustri?
Les mer
9 feb. 2024

Ledig stilling: Prosjektleder med ansvar for Verket Musikkfestival

Vi søker prosjektleder i full stilling, med hovedvekt på gjennomføring av Verket Musikkfestival.
Les mer
25 jan. 2024

Gåte returnerer til Rockefeller!

MGP-aktuelle Gåte returnerer til Rockefeller!
Les mer
24 jan. 2024

Susanne Sundfør – 2 eksklusive og unike kirkekonserter i Tønsberg og Drammen

Susanne Sundfør inviterer for første gang til to eksklusive konserter i vakre Tønsberg Domkirke og Bragernes Kirke i Drammen i mars.
Les mer
19 jan. 2024

Ny artist: Arif

Arif blir All Things Live-artist!
Les mer
30 nov. 2023

Ny artist: Witch Club Satan

Witch Club Satan blir All Things Live-artist!
Les mer
27 nov. 2023

Ny artist: No. 4

No. 4 blir All Things Live-artist!
Les mer
16 nov. 2023

Ny artist: Lekende Lett

Lekende Lett blir All Things Live-artist!
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til eksklusive forsalg, og nyheter om konserter først!