Skip to content
Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow


BOOKINGAGENT:

Geir-Tore Grinde
gt@allthingslive.com

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Nå kommer endelig oppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess.Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

BARE EGIL OG ASLAGS ENDA

MER SUPERPOPULÆRE BARNESHOW

Book Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2