Skip to content
Thomas Stenström


BOOKINGAGENT:

Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Thomas Stenström er en av Sveriges mest verdsatte artister og har gått igjennom flere runder med selvkritikk og eufori. Han har lagt ned sine ti tusen timer. I 2012 slapp han debutalbumet Nåt annat, nån annanstans og låten «Detsamma». To år senere begynte det å skje ting på ekte; I 2014 kom albumet Fulkultur og singelen «Slå mig hårt i ansiktet» skar igjennom alle lag. Låten ble nominert til både P3 Guld og Grammis. Innimellom der rakk han å spille på klubber, festivaler og sommerscener rundt om i Sverige, før han i 2017 slapp sitt tredje album Rör inte min kompis.

Våren 2019 kom EP-en Uddevalla Dreamer (del1) som blant annet inneholder de vellykkede singlene «Adios Amigos» og «Himlen över City», deretter fulgte det en fullspekket sommerturné. Thomas rundet av 2019 med å slippe det hyllede albumet Dreamer. Før jul i fjor var Thomas aktuell med singelen «Ser du månen där du är ikväll?» som en del av den svenske kreftforeningens vinterkampanje. I skrivende stund har låten solgt til dobbel platina i Sverige, hvor den enda topper lister og ofte spilles på radio.

THOMAS

STENSTRöM

Book Thomas Stenström

Ser du etter en artist eller et band til ditt neste event? Fyll ut skjemaet og la oss hjelpe deg med å booke ditt neste minne.

1/2