Skip to content
Tower Of Power
Tower Of Power bringer deres umiskjennelige hybrid av soul, funk, R&B og rock til Sentrum Scene for en høyenergisk feiring av mer enn femti år på scenen.

TOWER

OF POWER

Vi har endelig funnet ny dato for den flyttede konserten med legendene i Tower of Power! Ses på Sentrum Scene 13. juli? Allerede kjøpte billetter er gyldig til ny dato. Billettkjøpere mottar mer informasjon på e-post.

 

Tower Of Power bringer deres umiskjennelige hybrid av soul, funk, R&B og rock til Sentrum Scene for en høyenergisk feiring av mer enn femti år på scenen.

Tower of Power har siden sin spede start i 1968 sittet i høysetet for soul og funk – en helt egen lyd – med stadig utsolgte turnéer og en dedikert fanbase på tvers av verden. Deres stil er vanskelig å kategorisere, distinkt dynamisk, men alltid dreid rundt en intenst fengende funkmelodi med en rytmeseksjon som virkelig kan groove. Med noen av musikkverdens beste blåsere ført av bandleder og grunnlegger Emilio Castillo som briljerer på tenorsaksofon. Deres blåserdrevne hybrid av East Bay soul, funk, R&B og rock er uforglemmelig slående – og må rett og slett oppleves live.

Med East Bay Grease som deres debut, har de nå 26 album bak seg med minst like mange hits på repertoaret, som “What Is Hip?”, “You’re Still a Young Man”, “So Very Hard To Go” og “Down To The Nightclub”, for å nevne noen. Blåserne, bandets hjerte og sjel, har gjestespilt med blant annet Elton John, Aerosmith, Madonna, Otis Redding, Santana og Bonnie Raitt. TOP banet veien til hitlisten for andre artister med virke i rock og R&B, blant de Chicago, Earth, Wind & Fire og Blood, Sweat & Tears.

“Vi visste at vi var i ferd med å lage vår beste plate – vårt beste album noensinne – med en gang vi kom inn i studio. Og det gjorde vi. Vi tok det til et helt nytt nivå.” – Emilio Castillo om Step Up

6000 konserter, 444 000 månedlige lyttere, 35 000 000 streams og ikke minst millioner av solgte album verden over senere, tar de det siste albumet Step Up ut på veien med intet mindre 200 stopp på ett år, i klassisk manér, og fortsetter å levere et høyenergisk show som bugner over av spilleglede. Bandet har spilt i Norge over 20 ganger og fyller gang på gang konserthusene med den uimotståelige kombinasjonen av en legendarisk blåserrekke, en rytmeseksjon som virkelig sparker fra seg og sist, men ikke minst utrolige vokalister.

Marcus Scott, en fenomenal ung vokalist og en stemme man sent kommer til å glemme, har overtatt stafettpinnen fra originalen Ray Greene, som gjør sin siste turné i år. Det er et massivt album som for alvor kommer til live på scenen i det utrolige samspillet mellom musikerne – og en følelse av alt kan skje.

Bli med når Tower of Power 13. juli inviterer deg til Sentrum Scene for en femtiårsfeiring uten like, med noen av verdens beste musikere innen funk og soul atter en gang samlet på scenen.

Tower of Power remains as vital and full of life-affirming funk and soul, if not more, as they were in 1968. The band’s dedication, hard work and connection to us long-time fans prove that a good idea is timeless” – NPR

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 17. februar kl. 10:00

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com